Dierenziekenhuis Dordrecht

Wat is nou helemaal het verschil tussen een dierenziekenhuis en een dierenkliniek?

Ieder dier krijgt standaard de beste zorg
Iedere patiënt krijgt bij ons de beste anesthesie. Infuus, zuurstof, en bewaking van vitale functies.

Marketing, niets meer en niets minder. Er zijn geen wetten of regels die voorkomen dat iemand een garagebox huurt en dit een dierenziekenhuis noemt. Wij hadden ons dus best Dierenziekenhuis Dordrecht kunnen noemen, maar dat vonden we een beetje overdreven.

Wij zijn gewoon een Dierenkliniek. En wij kunnen alles wat u van een moderne ouderwetse kliniek zou verwachten. Onze diensten zijn, onder andere:

  • consulten
  • operaties
  • röntgenfoto’s
  • echo’s
  • bloedanalyse
  • microscopie

En in overleg kunnen wij ook een CT scan verzorgen.

Maar bovenal kunnen wij nadenken en met u overleggen. Voor persoonlijk contact en passend advies gaat u naar een kliniek zoals die van ons. Een alternatief zou de andere onafhankelijke kliniek in Dordrecht zijn, Dierenartspraktijk Andreas Stad.

In de overgrote meerderheid van alle kwaaltjes, ben je met een gewone fatsoenlijke kliniek al geholpen. Alleen in uitzonderingssituaties komen we er niet uit.

Als wij er niet uitkomen, zorgen we er voor dat u goed begeleid alsnog naar een meer gespecialiseerde dierenarts kunt. De enige motivatie die wij op dat moment hebben, is u en uw huisdier de best passende zorg te regelen.

Leave a Comment

(0 Commentaren)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *