Wij rekenen eerlijke tarieven voor een eerlijk product. Wij zijn met nadruk geen prijsvechter*. Door ons personeel effectief in te zetten en goed na te denken over investeringen kunnen we onze prijzen laag houden.

Wilt u de preventieve zorg van uw huisdier (zoals vaccinatie, ontworming, etc.) beter in uw budget inpassen? Dan kunt u kijken naar ons Vetplan Abonnement. Niet alleen kunt u zo de betalingen spreiden, ook krijgt u een flinke korting.

Voor een betere uitleg over onze eerlijke prijzen en voorbeelden van onze hoge kwaliteit verwijzen we naar onze Visie.

Voor een overzicht en vergelijking puur op prijs kunt u terecht bij de vergelijk site van DierenartsKiezen. Wij adviseren wel om niet alleen naar de prijs van een kliniek te kijken: er is wel degelijk een groot kwaliteitsverschil tussen klinieken. En goedkoop wordt op die manier snel duurkoop.

Wilt u de prijs weten van bepaalde operaties? Dan kunt u terecht bij onze pagina over castratie en sterilisatie, onze pagina over meer gespecialiseerde operaties bij hond en kat, en onze pagina over gebitsreinigingen en gebitsbehandelingen.

*: Prijsvechters in de dierenzorg werken meestal met hetzelfde principe als in de luchtvaart e.d.: de dienst wordt uitgekleed tot de basis, en voor alles wat er bijkomt betaal je extra. Dat doen wij dus niet, omdat wij vinden dat je in de geneeskunde niet gemotiveerd moet zijn om wat extra’s (onnodig) te doen om de omzet op te krikken. Maar ook dat je niet gemotiveerd moet zijn om een minder goed product te leveren.

Voor fokkers hebben wij een aparte pagina, omdat die wat andere producten bij ons afnemen.

ProductPrijs
Consult€ 45,-
Gereduceerd consult*€ 35,-
GebitscontroleGratis
Chippen tijdens sedatie en registreren kat€ 35,-
Chippen wakkere kat en registratie€ 45,-
Standaard vaccinatie hond/kat, exclusief consult€ 20,50
Neusdruppel vaccinatie hond, exclusief consult€ 32,50
Rabies vaccinatie hond, exclusief consult€ 32,50
*: gereduceerd consult geldt voor controles waar we echt werk aan hebben (die dus meer zijn dan "ziet er goed uit, tot ziens": die zijn namelijk gewoon gratis); en gereduceerd consult geldt voor tweede- en derde-dieren bij vaccinaties.
Overige tarieven
Castratie en sterilisatie van hond en kat
Speciale operaties bij honden
Speciale operaties bij katten
Gebitsreiniging en gebitsbehandeling

Heeft u vragen, of wilt u direct een afspraak maken:

MediumLink (opklikken)
Telefoon078 - 737 0251
Whatsapp afspraak makennaar Whatsapp
Online afspraak makenlink naar formulier
Facebook messenger afspraak makenMessenger Dierenkliniek Dordrecht
E-mailbalie@dierenkliniekdordrecht.nl