Tarieven

Wij rekenen eerlijke tarieven voor een eerlijk product. Wij zijn met nadruk geen prijsvechter*. Door ons personeel effectief in te zetten en goed na te denken over investeringen kunnen we onze prijzen laag houden.

Wilt u de preventieve zorg van uw huisdier (zoals vaccinatie, ontworming, etc.) beter in uw budget inpassen? Dan kunt u kijken naar ons Vetplan Abonnement. Niet alleen kunt u zo de betalingen spreiden, ook krijgt u een flinke korting.

Voor een betere uitleg over onze eerlijke prijzen en voorbeelden van onze hoge kwaliteit verwijzen we naar onze Visie.

Voor een overzicht en vergelijking puur op prijs kunt u terecht bij de vergelijksite van DierenartsKiezen. Wij adviseren wel om niet alleen naar de prijs van een kliniek te kijken: er is wel degelijk een groot kwaliteitsverschil tussen klinieken. En goedkoop wordt op die manier snel duurkoop.

*: Prijsvechters in de dierenzorg werken meestal met hetzelfde principe als in de luchtvaart e.d.: de dienst wordt uitgekleed tot de basis, en voor alles wat er bijkomt betaal je extra. Dat doen wij dus niet, omdat wij vinden dat je in de geneeskunde niet gemotiveerd moet zijn om wat extra’s (onnodig) te doen om de omzet op te krikken.

Voor fokkers hebben wij een aparte pagina, omdat die wat andere producten bij ons afnemen.

ProductPrijs
Consult€ 30,-
Gereduceerd consult*€ 20,-
GebitscontroleGratis
Chippen en registreren, tijdens sedatie€ 25,-
Chippen en registreren, wakker dier€ 35,-
Standaard vaccinatie hond/kat, exclusief consult€ 15,-
Neusdruppel vaccinatie hond, exclusief consult€ 20,-
Rabies vaccinatie hond, exclusief consult€ 25,-
Castatie kater <4kg€ 60,-
Castatie kater >4kg€ 65,-
Castratie hond <10kg€ 210,-
Castratie hond 10-20kg€ 230,-
Castratie hond 20-40kg€ 245,-
Castratie hond >40kg€ 285,-
Sterilisatie kat**€ 155,-
Sterilisatie hond** <10kg€ 310,-
Sterilisatie hond** 10-20kg€ 330,-
Sterilisatie hond** 20-40kg€ 420,-
Sterilisatie hond** >40kg€ 480,-
*: gereduceerd consult geldt voor controles waar we echt werk aan hebben (die dus meer zijn dan “ziet er goed uit, tot ziens”: die zijn namelijk gewoon gratis); en gereduceerd consult geldt voor tweede- en derde-dieren bij vaccinaties.
**: genoemde prijzen zijn enkel voor het verwijderen van de eierstokken. Moet ook de baarmoeder verwijderd worden, dan komt hier de extra tijd die dat kost bovenop.