Bianca Beumer – Duijzers

Bianca Beumer – Duijzers

In 2004 ben ik afgestudeerd als paraveterinair. Na een aantal jaar in een praktijk in Brabant te hebben gewerkt ben ik er een klein jaar tussenuit geweest om in Canada als Wrangler/Trailguide te werken. Bij terugkomst wilde ik graag mijn ‘oude’ beroep weer oppakken en ben ik aan de slag gegaan bij een grote gezelschapsdierenpraktijk in Brabant waar ik bijna 11 jaar gewerkt heb.

Inmiddels woon ik al weer een hele tijd in Dordrecht en ben ik in november 2020 begonnen bij Dierenkliniek Dordrecht als Senior Paraveterinair.

Vooral de afwisseling in het werk, het begeleiden van u als eigenaar bij de zorg van uw dier én de klinische handelingen spreken mij na al die jaren nog steeds erg aan. Dus heeft uw dier een bloedonderzoek nodig of moet er van uw dier een röntgenfoto gemaakt worden, dan is de kans groot dat ik uw dier daarbij help.

Natuurlijk heb ik ook zelf een huisdier: Karamel (zie foto), een Siberische kat. Ik heb hem via mijn vorige werk gekregen. Hij is namelijk geboren met het ‘Flat Chested Kitten Syndrome’ en had daardoor een groeiachterstand en was snel vermoeid waardoor hij extra zorg nodig had.

Ik ben getrouwd met Remco en samen hebben wij een zoon genaamd Dorian.

In mijn vrije tijd zoek ik het graag hoger op en kun je me vinden in de klimhal.

Ook ga ik regelmatig naar de film en eet ik graag tosti’s.